غذای سردست یک غذای بسیار لذیذ و پرطرفدار است. رستوران رضایی برای این غذا از گوشت گوسفندی استفاده میکند که بسیار خوش طعم تر و نرم تر نسبت به گوشت گوساله می باشد. با توجه به حجیم بودن و وزن بیش از ۲ کیلوگرم سردست، این غذا همراه با ۴ پرس برنج (باقالی پلو و ساده) به همراه ته دیگ سرو می شود و یک غذای ۴ نفره محسوب می گردد.
رونمایی از غذای سردست در گروه رستوران های رضایی
به مناسبت رونمایی از سردست، جشنواره تخفیف در شعبه آبکوه برگزار میگردد که میتوانید سردست رضایی را با تخفیف ۸۰ هزار تومانی و با قیمت ۲۸۰ هزار تومان نوش جان نمایید. قیمت این غذا در خارج از جشنواره ۳۶۰ هزار تومان خواهد بود. این جشنواره از تاریخ ۱۶ آبان به مدت ۱۰ روز برگزار میگردد.
در رستوران رضایی منتظرتان هستیم، تشریف بیارید و سردست گوسفندی بشکنید و سردست گوسفندی بخورید.
برای سفارش این غذا حتما از طریق شماره تماس های زیر رزرو بفرمایید:
شماره تماس: ۰۵۱۳۸۴۴۲۰۰۰
@rezaeefood
سردست گوسفندی در ویکیپیدا
هر یک از اندامهای حرکتی پیشین دام را سَردَست میگویند.[۱]
گوشت سردست پیرامون درشتنی بدن دامها قرار دارد که استخوان بزرگی است که زیر زانو قرار گرفتهاست. گوشت سردست معمولاً پهن و مسطح است و برای تهیه خورشها مناسب است. سردست بره را معمولاً یکتکه و در آرامپز میپزند و سردست گوساله را قرمه قرمه میکنند.
سردست حدود ۲۷ درصد از وزن لاشه را تشکیل میدهد و شامل ماهیچههای دست و شانه میباشد. قطعات سردست در کشورهای مختلف جهان به صورت متفاوت و به قطعات کوچکتر تقسیم شده و به فروش میرسد.
برخی از غذاهایی که با سردست تهیه میشود:
- اسوبوکو، از غذاهای میلان ایتالیا.
- کازوئلا، از غذاهای شیلی.
- بریانی، از خوراکهای ایرانی. برای تهیه آن گاه روی سردست گوسفند با چاقو چند برش ایجاد کرده داخل گوشت را با مخلوط کره و ادویه مزهدار میکنند.
- خوراک سردست بره معطر. از خوراکهای ایرانی.