مروری بر بیش از نیم قرن تجربه

رستوران رضایی، نام آشنایی که جرقه تأسیس آن در سال ۱۳۳۶ زده شد .
حاج محمدرضا رضایی در آن سال، “چلوکباب یاس” را در خیابان نخریسی مشهد که آن روزها حال و هوایی خاص داشت و از خیابانهای پررفت و آمد و معروف مشهد به شمار می آمد ، بنیان نهاد .
سالها بعد، پس از کسب تجاربی ارزشمند، بارقه ی تأسیس یک رستوران با نام ماندگار “رضایی” زده شد. حاج محمدرضا به اتفاق حاج علیرضا برادر دیگر، نخستین رستوران از این “نام تجاری” را سال ۱۳۵۷ در خیابان دریادل مشهد با نام “چلوکباب رضایی” پایه گذاری کردند .
و این سرآغاز راهی طولانی شد که تا به امروز نام پرافتخار و ماندگار “رستوران رضایی” را بر تارک صنعت رستوران داری ایران باقی گذاشت. مسیری که برخاسته از مشتری مداری، نوآوری و تلاش بوده است .

 

مسیر رشد و توسعه

به دنبال شناخت و رضایتمندی مشتریان از” رستوران رضایی” که ناشی از کیفیت خدمات و احترام به ذائقه آنهاست، مسیر توسعه این نام آشنا ، هموار شد .
نخستین شعبه رستوران رضایی در بهمن ۱۳۶۶ در خیابان آبکوه مشهد گشایش یافت؛ که امروز در گذر سالها، در تقاطع بولوار کلاهدوز و این خیابان واقع شده است .
دومین شعبه ” کترینگ “که ویژه غذای بیرون بر است، در سال ۱۳۸۳ با نام تجاری “جوجیکو” در میدان آزادی ( میدان پارک ) مشهد به بهره برداری رسید .
سه سال بعد شعبه سوم در خیابان آخوند خراسانی مشهد با هدف خدمت رسانی بهتر و بیشتر به زائران و مجاوران گشایش یافت .
افزایش روز افزون رضایتمندی، توسعه کیفی و استانداردسازی در این سالها در کنار توسعه کمی همواره مورد توجه “شرکت گروه رستوران های رضایی” بوده است. این مسیر در سال ۱۳۸۸ با گشایش چهارمین شعبه ، که نخستین شعبه در خارج از محدوده سرزمینی “گروه رستورانهای رضایی” است در شهر بابل افتتاح شد.
شعبه پنجم نیز در سال ۱۳۹۳با دو سالن زیبا و وسیع و شیوه نوینی از پذیرایی، در میدان جمهوری اسلامی مشهد ( میدان تلویزیون )، به عرصه خدمات دهی به مشتریان “گروه رستورانهای رضایی” قدم گذاشت .

 

اصول کار ما

حفظ و بهبود کیفیت، مشتری مداری و داشتن مجموعه ای از مشتریان وفادار، اصلی ترین هدف” شرکت گروه رستورانهای رضایی” در این سالها بوده است. که این امر در سایه احترام به مشتریان و تهیه غذاهایی لذیذ، دلچسب و سالم میسر می شود .

 

بهترین کیفیت با بهترین مواد اولیه

از آنجا که سلامت و رضایت شما دغدغه ماست، همواره برای عرضه غذاهای لذیذ و سالم، به تهیه مواد اولیه مرغوب، تازه و سالم می اندیشیم .
این مهم، با گستره وسیع فعالیت “گروه رستورانهای رضایی “کار دشواری است که جز با تکیه بر تجربه، امکانات و تجهیزات مدرن حمل و نگهداری بهداشتی، زیر نظر کارشناسان خبره و ناظران بهداشت میسر نخواهد شد .
سیستم خرید یکسان و متمرکز، آنالیز و کنترل کیفی مرکزی و ارزیابی کلی، موجب شده است تا شما مشتری گرامی، کیفیت مطلوب و یکسانی را در شعب مختلف مجموعه رستوران های رضایی تجربه کنید .
سلامت و بهداشت غذا، کارکنان و محیط “گروه رستورانهای رضایی”، از آنجا که با سلامت شما رابطه مستقیم دارد، به صورت مستمر و دقیق توسط ناظران بهداشت خبره ارزیابی، سنجیده و کنترل می شود .

 

مدیریت

کیفیت ماندگار، نوآوری در تولید و بهره گیری از فناوری های نو، در “گروه رستورانهای رضایی”، مرهون ارتباط تنگاتنگ میان سه نسل از این خانواده است که پیشرفت و بالندگی در عرصه صنعت غذا را در سایه استفاده از دانش روز و بهره گیری از تجارب ارزشمندسرلوحه کار خود قرار داده است و امروز در کنار همه این موارد ، به عنوان “کارآفرینی بزرگ” در صنعت غذا شناخته می شود .
“شرکت گروه رستورانهای رضایی”، که بیش از نیم قرن پیش توسط “حاج محمدرضا”، شکل گرفت و در گذر سالها رشد کرد و بالنده شد، با مدیریت فرزندان او، همچنان بر اعتماد شما مشتریان گرامی و ارائه کیفیت برتر در صنعت رستوران داری تکیه دارد و به افق های دور دست می اندیشد .